úterý 3. listopadu 2015

Závislák

Jste závislý? Někteří si jasně i podvědomě odpoví, že rozhodně ne! Tak to je kec! :-) Každý je na něčem nebo někom závislý. Můžete být závislí na rodičích, manželovi, seriálu, čokoládě... Je asi tak trilion závisláckých objektů. Například já si vybudovala závislost na černých linkách na horním víčku, protože moje oči vypadají s nimi lépe. Další moje závislost je na lidech. Já potřebuji stále slyšet buď hudbu nebo mluvené slovo od člověka (mimozemšťany neberu :-D). Máte to taky tak? Potřebujete mít nějakou kulisu zvukovou, když jste sami? Ideálně mluvené slovo třeba od někoho z youtuberů?
Zdroj: http://7-themes.com


A nějaké doporučení ode mě, co poslouchat?

K učení jednoznačně 2raumwohnung a jejich skladbu Wir werden sehen, kterou úžasně zremixoval modla mnoha lidiček Paul Kalkbrenner. Další na výběr k učení nebo dokonce i ke čtení aby vás nerušil hluk z okolí je Maya Jane Coles - její skladbu Everything už z hlavy nedostanete. 



Na běhání či třeba jen uklízení :D doporučuji rozhodně The Chemical Brothers a jejich Go.... Naprostá best of... 



No a když je vám hodně špatně, tak si pusťte nějaké rádio - a z těch debilních keců, které tam někdy mají vám bude ještě hůř :D :D 

Z youtube scény doporučuji nekonečná videa Lucie ze Svět podle LU.... naprosto úžasná věc, když jste doma samotný... navíc je to perfektní kulisa k různým činnostem - od vaření, mytí oken až po manikúru. :) Další, kdo se velmi dobře poslouchá je Olinka z kanálu C'est la vie.  Tyto dvě skvělé youtuberky mají velmi příjemný hlas a taky se od nich dozvíte nějaké informace a ne jen co si zrovna koupily a nebo co dostaly. 


Tak práci a povinnostem vstříc se slušivými sluchátky hrajícími jen supr hudbu a fajn mluvící lidičky. ;)

Mějte se krásně ...
Annie <3

Žádné komentáře:

Okomentovat